Novosti

Lakme seminar Beograd 2. decembar. 2018.

24. Decembar 2018.

Firma "Baterflaj" organizovala je 02.12.2018. Lakme seminar u Beogradu u Hotelu "Crowne Plaza".

Lakme tehnički tim u sastavu : glavni tehničar Rade Pavlović, tehničar Alma Kozica, tehničar Svetlana Ceca Simović i tehničar Milan Pavlović, prisutnim kolegama predstavili su najnovije proizvode iz Lakme istraživačke laboratorije u Barseloni, AURA i CHROMA. (...)

Lakme seminar

27. Oktobar 2018.

Firma "Baterflaj" d.o.o. organizuje Lakme seminar u nedelju 02. decembra godine u Hotelu "Crowne plaza" u Beogradu. Broj mesta je ograničen i Vašu kartu možete obezbediti već sada. (...)

Edukacija za AURU Beograd oktobar 2018.

15. Oktobar 2018.

Kao što smo Vas već obavestili, u prodaji je najnoviji Lakme proizvod za ispravljanje kose AURA. To je prvi i trenutno jedini veganski preparat za ispravljanje kose na našem tržištu. Preparat je na bazi premijum hijaluronske kiseline koji kosi daje i do 189 puta veću hidrataciju. (...)

Dodela zlatnog sertifikata

01. Oktobar 2018.

Kao što smo već ranije objavili firma "Baterflaj" je ovogodišnji dobitnik zlatnog sertifikata za bonitetno i uspešno poslovanje od renomirane Švedske kompanije "Bisnode". Ovo je samo još jedna potvrda uspešnog poslovanja naše firme. Nadamo se da ćemo, kao i do sada zajedno sa Vama, i u budućnosti postizati odlične poslovne rezultate. (...)

Zlatni sertifikat

20. Jul 2018.

Firma "Baterflaj" dobila je zlatni sertifikat za uspešno poslovanje od renomirane Švedske kompanije "Bisnode". (...)