Novosti - Edukacija

Lakme seminar Beograd 2. decembar. 2018.

24. Decembar 2018.

Firma "Baterflaj" organizovala je 02.12.2018. Lakme seminar u Beogradu u Hotelu "Crowne Plaza".

Lakme tehnički tim u sastavu : glavni tehničar Rade Pavlović, tehničar Alma Kozica, tehničar Svetlana Ceca Simović i tehničar Milan Pavlović, prisutnim kolegama predstavili su najnovije proizvode iz Lakme istraživačke laboratorije u Barseloni, AURA i CHROMA. (...)

Lakme seminar

27. Oktobar 2018.

Firma "Baterflaj" d.o.o. organizuje Lakme seminar u nedelju 02. decembra godine u Hotelu "Crowne plaza" u Beogradu. Broj mesta je ograničen i Vašu kartu možete obezbediti već sada. (...)

Edukacija za AURU Beograd oktobar 2018.

15. Oktobar 2018.

Kao što smo Vas već obavestili, u prodaji je najnoviji Lakme proizvod za ispravljanje kose AURA. To je prvi i trenutno jedini veganski preparat za ispravljanje kose na našem tržištu. Preparat je na bazi premijum hijaluronske kiseline koji kosi daje i do 189 puta veću hidrataciju. (...)

Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

01. Jul 2018.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu - Teknia Sun Care. (...)

Lakme edukacija Beograd - januar 2018

24. Januar 2018.

Organizovali smo još jedno lepo druženje u Beogradu sa tehničarima firme. Ovom prilikom tehničari su nam pokazali na dva modela primenu dva nova Lakme blanša – blanša na bazi gline i blanš kreme bez amonijaka. Uputili su nas na koji način se upotrebom novih blanševa dolazi do najboljih rezultata. (...)