Lakme edukacija Beograd - januar 2018

24. Januar 2018.

Organizovali smo još jedno lepo druženje u Beogradu sa tehničarima firme. Ovom prilikom tehničari su nam pokazali na dva modela primenu dva nova Lakme blanša – blanša na bazi gline i blanš kreme bez amonijaka. Uputili su nas na koji način se upotrebom novih blanševa dolazi do najboljih rezultata.

Lakme blanš na bazi gline koristi se za handfree tehnike. Njegova glinasta i konzistentna tekstura se vezuje za kosu i omogućava izvršavanje precizne i slobodne tehnike. Kosu posvetljava do 6 nivoa.

Lakme krema za izbeljivanje bez amonijaka je formulisana na bazi Tsubaki ulja. Njenim korišćenjem se minimizira lomljenje dlake i na taj način se štiti kosa. Garantuje primenu raznovrsnih tehnika za postizanje kreativnih plavih nijansi sa maksimalnom zaštitom. Kosu posvetljava do 7 tonova.

Naša prepruka je da sami isprobate dva najnovija proizvoda iz K.blond linije i uverite se u rezultate.
Zahvaljujemo se na gostoprimstvu našim dragim saradnicima iz frizerskog studija „Prestige“ Beograd, svim tehničarima na lepom druženju, kao i modelima na ukazanom poverenju.

Model za Lakme blanš kremu za izbeljivanje bez amonijaka

Kod prvog modela korišćeno u korenu Lakme krema za izbeljivanje bez amonijaka sa Lakme Collage hidrogenom 6%.

Na dužini je korišćena Lakme krema za izbeljivanje bez amonijaka sa Lakme Collage hidrogenom 3%.

Nakon toga je urađen preliv sa Lakme Pearl tonerom i Lakme Gloss Long lasting razvijačem u razmeri 1:2. Preliv je bio na kosi svega minut.

Model za Lakme blanš na bazi gline

Kod ovog modela najpre je rađeno posvetljivanje sa Lakme blanšom na bazi gline i Lakme Collage hidrogenom 6%.

Nakon toga kao preliv rađena je kombinacija Lakme Collage farbe 7/46+ sa Lakme Collage hidrogenom 6%.