Lakme seminar Beograd 2. decembar. 2018.

24. Decembar 2018.

Firma "Baterflaj" organizovala je 02.12.2018. Lakme seminar u Beogradu u Hotelu "Crowne Plaza".

Lakme tehnički tim u sastavu : glavni tehničar Rade Pavlović, tehničar Alma Kozica, tehničar Svetlana Ceca Simović i tehničar Milan Pavlović, prisutnim kolegama predstavili su najnovije proizvode iz Lakme istraživačke laboratorije u Barseloni, AURA i CHROMA.

Aura je prvi veganski tretman za ispravljanje kose na našem tržištu. Tehničari su na dva modela pokazali na koji način se može primenjivati AURA tretman, kao i efekte na jako suvim i poroznim kosama. Primenom hijaluroplastičnog AURA tretmana kosa je 189 puta više hidrirana, 65% otpornija prilikom češljanja, 46% sjajnija, 61% mekša. Rezultat ispravljanja traje od 4 do 6 meseci.

Takođe tehničari su na četiri modela radili sa novim, modifikovanim CHROMA bojama. CHROMA boje su permanentne boje bez amonijaka za 100% pokrivanje sedih. Nove boje modifikovane su OF5 molekulom koji ove boje čini postojanijim i intenzivnijim u odnosu na druge boje.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim frizerima koji su se sa nama družili taj dan, modelima na ukazanom poverenju i svesrdnoj pomoći osoblja iz frizerskih salona "Prestige", "Ceca" i "Alma".

Do nekog narednog druženja na seminarima i edukacijama...

Vaš Baterflaj tim!