Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

01. Jul 2018.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu. Teknia Sun Care linija sadrži filtere koji duboko prodiru u vlas štiteći je od UVA i UVB zraka. Proizvodi su obogaćeni vitaminom E moćnim antioksidantom koji čuva kosu od oštećenja, kao i Monoi uljem koje regeneriše suvu i oštećenu kosu i daje joj sjaj, mekoću i mogućnost lakšeg oblikovanja. Monoi ulje je čuveno po svom obnavljajućem i hidrirajućem dejstvu na svakom tipu kose.

U ovom periodu poželjno je da kosu perete bar dva puta nedeljno i u tu svrhu mi Vam preporučujemo Sun Care šampon koji nežno čisti kosu i štiti je od suvoće.

Kako bi ste kosi obezbedili dodatnu negu i dodatnu vlažnost nakon pranja kose Sun care šamponom, na vlažnu, peškirom osušenu kosu, ravnomerno rasporedite Sun care tretman, ostavite da deluje par minuta i isperite kosu ukoliko je moguće hladnom vodom kako bi ste zatvorili folikul dlake i dali joj sjaj. Tretman olakšava raščešljavanje kose.

Naravno jako je bitno da kosu redovno skraćujete kako bi ste sprečili ispucale krajeve. Ukoliko se ipak pojave ispucali krajevi koji su dodatno oštećeni uticajem sunca, Lakme ima rešenje i za taj problem. Sun care serum obnavlja krajeve oštećene suncem. Ovaj intenzivni tretman čini da kosa bude sjajna i svilenkasta. Proizvod može da se nanese na suvu ili vlažnu kosu i ne ispira se.

U letnjim mesecima kosa je izložena i uticaju morske vode i hlora u bazenima. Da bi ste kosu zaštitili od ovih štetnih uticaja preporučujemo Vam upotrebu Sun care protection spreja koji stvara lagani film oko dlake i predstavlja trenutnu zaštitu od hlora i morske vode. Čuva mekoću i sjaj kose. Povremeno naprskajte na mokru kosu. Proizvod se ne ispira. Ovaj idealni proizvod treba svaka žena da ima u svojoj torbi u toku leta kako bi na lak i brz način zaštitila svoju kosu.

Nadamo se da će svaka žena pronaći proizvod za sebe iz Teknia Sun care linije i svojoj kosi obezbediti maksimalnu negu u toku letnjih meseci.

Pogledajte:

Šampon za zaštitu kose od sunca

Tretman za zaštitu kose od sunca