Održan veliki seminar firme „BATERFLAJ“ u Subotici

24. Maj 2017.

Veliki broj modela, atraktivnih frizura, prelepih boja kose prikazano je na seminaru u Subotici, u hotelu „Patria“ u nedelju 21. maja.

1050

Tehničari Lakmea, Alma Kozica, Milan Pavlović i Rade Pavlović, kao i tehničar Oystera, Svetlana Ceca Simović, potrudili su se da velikom broju prisutnih kolega na svojim modelima prikažu deo boja iz širokog spektra nijansi, mogućnost pokrivanja sedih, intenzitet boja, kao i način kombinovanja i igre bojama.

Svojim kolegama su prezentovali i širok spektar proizvoda iz asortimana Lakme i Oyster brenda za negu kose.

Pokazali su i praktičnu primenu Lakme I.plex i Oyster Passport tretmana za negu kose, nakon čijeg korišćenja je rezutat sjajne i ishranjene kose bio vidljiv odmah. Mogli su videti kosu kakva je bila pre i nakon korišćenja tretmana i pored hemijskih procesa farbanja i blajhanja kose. Rezultat je negovana, sjajna kosa laka za oblikovanje.

1051

Tehničari su za svoje kolege pripremili nekoliko svečanih frizura obzirom da je period matura, kao i nekoliko ekstravagantnih frizura za revijalni deo seminara.

Zahvaljujemo se svim frizerima koji su odličnu atmosferu na seminaru upotpunili svojim prisustvom, modelima na ukazanom poverenju, kao i brendiranim salonima „Obsession“ i „Glamour by Sneža“ iz Subotice na svesrdnoj pomoći u organizaciji seminara.

1052